Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lotus Tantra Festival

4. juli, 2022 kl.11:00 - 10. juli, 2022 kl.15:00 UTC+0

kr. 2599
Jeg giver lydhealing et par af aftenerne til denne lækre festival, som er fra d.4.7 til 10.7. midt i naturen i Nordsjælland.
Læs mere herunder:
Vi har glædet os SÅ meget!
For nu kan vi nemlig byde dig velkommen på Danmarks nye 7-dages festival fuld af fede workshops, spændende foredrag, personlig udvikling, livemusik, hyggeligt fællesskab, smuk natur og en masse inspiration til, hvordan du kan få meget mere tantra i dit liv.
► ???????????? ???????????????????????????? ???????????????? ???????? ???????????????????????????????? ???????????????? ????????̊ ?????????????????????????????????????????????????????????
Det skal du, for når tantraen først finder vej ind i dit liv, opdager du, hvor meget du er gået glip af indtil da. Og mærker taknemmeligheden over, at du har opdaget din ‘nye vej’.
‘Tantra’ betyder netværk – at alting er forbundet. Og at forstå forbindelsen mellem det hele, er essensen af at leve tantrisk.
???????????????????????????????????????????? ???????????????????? ????????????, at hver enkelt lille oplevelse eller handling, vi udfører, kan være en sanseoplevelse, der giver dig fysisk, emotionel, spirituel og energetisk nydelse og udvikling.
Du opdager, hvordan opgaver, handlinger og oplevelser kan give dig energi – i stedet for at bruge af din energi.
► ???????????????????? ???????????????????????? ???????????????????????????????? ???????????? ???????? ???????????????????? for at du kan få mere tantra ind i dit liv.
Hver dag. For når du opdager, hvor lækkert dét er, kan du slet ikke lade være.
Uanset om du er single, i et parforhold eller i et par forhold, er LOTUS TANTRA FESTIVAL dén uge, hvor du vil blive så inspireret (og udfordret, hvis du ønsker det), at du kan tage hjem og bruge dét, du har lært, med det samme.
I vores øjne er tantra nemlig ikke bare noget, man ‘går til om torsdagen’:
► ???????????????????????? ???????? ???????? ????????̊???????? ???????? ????æ???????? ???? ???????????????????????? ????????̊.
En måde, som vil give dig dyb tilfredsstillelse, møde dine behov og imødekomme din dybeste længsel.
Må vi vise dig hvordan?
https://lotustantrafestival.dk
► ???????????? ???????????????????? https://lotustantrafestival.dk og lad dig forføre af programmet, boformer, mad-tilbud og alt det andet lækre, vi har planlagt til dig..

Detaljer

Start:
4. juli, 2022 kl.11:00 UTC+0
Slut:
10. juli, 2022 kl.15:00 UTC+0
Pris:
kr. 2599
Hjemmeside:
www.lotustantrafestival.dk

Arrangører

Værkeriet
Lotus Tantramassage

Sted

Værkeriet
Telmanyisvej 4
Sjællands Odde, 4583
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *