Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Selvforkælelsesdag på Ny Kirstineberg Gods

4. februar kl.11:00 - 14:00 UTC+0

kr. 375
Selvforkælelsesdag på Ny Kirstineberg Gods den 04.02.23
Forkæl dig selv denne lørdag med en anderledes oplevelse i de smukkeste rammer på Ny Kirstineberg Gods.
Trænger du til at komme ned i gear? Væk fra hverdagens pligter for en stund? Vil du gerne forkæle dig selv med en anderledes oplevelse?
Så er denne lørdag til dig!
Tina-Marie og jeg har sat et selvkærligt program sammen til dig og du kan se frem til at blive forkælet med blid yin yoga efterfulgt af et dejligt, afslappende lydbad, med tonerne fra diverse instrumenter. Afslutningsvis for at slutte denne fantastiske dag af, vil vi serverer en lækker, sund smoothie til alle.
Hvad er yin yoga?
Yin yoga er en blid form for yoga, hvor vi har fokus på vores vejrtrækning og på vores bindevæv. Yin yoga er kendetegnet ved sine lange dybe stræk, som får dig til at slippe både fysiske og mentale spændinger. Stillingerne foregår enten siddende eller liggende og hver stilling holdes i 3-5 minutter, for at opnå den fulde effekt af yin yogaen.
I en ofte travl hverdag er yin yoga et fantastisk selvkærligt pusterum, da vi også inviterer indre ro, grounding og nærvær ind og denne dag i smukke, idylliske rammer. Alle kan deltage uanset yoga erfaring.
Om Line Ditte
Line Ditte er certificeret yogalærer og står bag Mindful Living, hvor hun inspirerer til en selvkærlig livsstil for både krop, sind og sjæl.
Denne dag vil hun guide en selvkærlig blid yin yoga undervisning og efterfølgende vil Tina-Marie give et dejligt lydbad, når hun vil spille på sine smukke instrumenter.
Om Tina-Marie (LydHealing – TinaMarie)
Tina-Maries helt store passion er at give andre mennesker en særlig og unik oplevelse via lydhealing. Lyd kan noget helt specielt, som er svært at beskrive med ord, lyd skal opleves og sanses. Denne dag vil Tina-Marie spille på sine smukkeste instrumenter og skabe en helt særlig og unik lydoplevelse til dig.
– PROGRAM –
11.00-12.15: Blid yin yoga med Line Ditte
12.15-13.15: Afslappende lydbad med Tina-Marie
13.30 – 14.00: Afslutning med en lækker smoothie
PRAKTISK:
4 februar kl 11.00 – 14.00 (kom gerne 15 minutter før, så du kan nå at lande i rummet med en lækker, groundende the)
Pris: 375 kr.
Adresse: Ny Kirstinebergvej 7, 4800 Nykøbing Falster
Inkluderet: The og en lækker, sund smoothie
Begrænset antal pladser. Først til mølle. Tilmelding og betaling sker gennem Line ved at sende en mail på kontakt@lineditte.dk skriv gerne navn(e) på dem, som deltager.
Tilmelding er bindende. Bliver du forhindret i at deltage, er det desværre ikke muligt at få refunderet pengene, men du er velkommen til at give din plads til en anden og vi hjælper gerne med det.
OBS: Tilmeldingsfrist senest den 02.02.23
Medbring en yogamåtte, tæppe og 2 puder.
Vi glæder os til at forkæle dig denne lørdag!
I kærlighed,
Line Ditte og Tina-Marie

Detaljer

Dato:
4. februar
Tidspunkt:
11:00 - 14:00 UTC+0
Pris:
kr. 375
Hjemmeside:
https://fb.me/e/4v5G0oFQu

Arrangører

Lydhealing – TinaMarie
Line Ditte

Sted

Ny Kirstineberg Gods
Ny Kirstinebergvej 7
Nykøbing Falster, 4800
+ Google Maps