Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gratis afslappende lydrejse (online)

august 28 @ 20:00 - 21:00 UTC+0

Gratis
Mine online lydrejser er for alle… Både dig som har været med før og nye. Jeg nyder altid at spille for Jer og jeg vil derfor allerede nu glæde mig til søndag d.28.8., hvor vi sammen skal lytte til de smukke toner fra bl.a. syngeskåle, krystalskåle, vindspil, rangler og rainsticks. Jeg har fået en ny tongue drum, som jeg ser frem til, at I også skal høre.
Som noget nyt tilbyder jeg en bonus session dagen efter – altså mandag aften d.29.8. kl. 20-21, hvor du kan arbejde videre med din intention. Vi vil også sætte fokus på at heale eventuelle ubalancer i din krop (fysiske og psykiske). Denne bonus session koster 100 kr. Hvis du ikke kan være med live, så er det muligt at lytte til sessionen, når det passer dig bedst. Jeg laver et separat event omkring denne session snarest. Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil være med til bonus sessionen, så skriv “bonus session” ved betaling. Mobilepay 26273120
En af de positive effekter ved lydhealing er, at dit nervesystem beroliges. Derfor er det godt for din krop og dit sind at lytte til lydhealing lige inden sengetid, så du med hjælp fra de smukke lyde kan glide direkte ind i søvnen kort tid efter sessionen.
Forberedelse:
– Når jeg går live lidt i 20, så vil videoen kunne ses inde i selve eventet. Det er mulig at se/gense sessionen på replay inde i eventet samt på min side “Lydhealing – TinaMarie”
– Lig/sid et roligt sted.
– Hav behagelig tøj på.
– Hav et tæppe over dig.
– Mærk efter i dit hjerte, om du har en intention, som du ønsker at lydhealingen skal støtte dig i bliver til virkelighed.
– Hvis du har høretelefoner, så brug dem, da lyden derved forbedres.
– Hav et glas vand klar til efter sessionen.
Det er gratis at deltage, men hvis du vil give mig en donation, modtages den med taknemmelighed 🙏🏼
Info til jer, der gerne vil have trukket englekort, så gør jeg det dagen efter – Mandag d.29.8.
2 kort koster 55 kr.
Mobilepay: 26 27 31 20
Jeg glæder mig til at forkæle dig ❤️
Tina Marie

Detaljer

Dato:
august 28
Tidspunkt:
20:00 - 21:00 UTC+0
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://fb.me/e/27JAkkJwo

Sted

I dit hjem

Arrangør

Lydhealing – TinaMarie
E-mail:
info@lydhealing-tinamarie.dk
Se Arrangør hjemmeside