Lydhealings kursus

LÆR AT SPILLE PÅ SYNGESKÅLE, VINDSPIL, NATURRANGLER OG MANGE FLERE SAMT LÆR HVORDAN DU SAMMENSÆTTER EN LYD-SEKVENS

Præstø
lørdag d.15. juni & søndag d.16. juni 2024

ELLER:

København
lørdag d.2.november og søndag d.3. november 2024

Dette kursus er for begyndere og let øvede

 

Drømmer du om at fordybe dig i den beroligende verden af lydhealing?

Ønsker du at lære at spille på healende instrumenter og skabe magiske og blide lydsessioner? 🎶
– Så er dette kursus noget for dig!

På din lydhealer-rejse vil du opleve, hvordan du kan bruge lydens kraft til at skabe harmoni og balance i dit eget og andres liv ❤️

I løbet af dette 2-dages kursus vil du lære at spille på mange af de instrumenter, man bruger til at give lydhealing og du vil lære hvordan du sammensætter en lydhealingssession. Undervisningen er hands-on, så du vil allerede den første dag lære at spille på instrumenter intuitivt.

Jeg tager dig i hånden hele vejen og er hjælper dig med at finde din egen spillestil.

✨Lær at spille på instrumenter✨

Du bliver introduceret til mange forskellige instrumenter, som du vil lære at spille med lethed samt forstå, hvordan deres unikke vibrationer kan påvirke sindet, kroppen og sjælen. Vi vil udforske instrumenter som syngeskåle, krystalskåle, trommer, strengeinstrumenter, vindspil, chimes, naturrangler, rainsticks, gong med flere. (Bemærk at gong kun berøres lidt).

✨Sammensæt din egen lydsession✨

Efter at have fået kendskab til instrumenternes magiske lyde, vil du lære at sammensætte en beroligende og helbredende lydsession. Du vil forstå vigtigheden af intention, rytme og balance for at skabe en meningsfuld oplevelse for klienten/deltagerne. Jeg vil guide dig trin for trin gennem processen og give dig feedback for at forfine dine færdigheder.

Du kan vælge imellem 2 kursus weekender:
Kurset d.15.6 og d.16.6 bliver afholdt i rolige omgivelser i det naturskønne område Præstø på sydsjælland – i et stort og lækkert lokale med en hyggelig atmosfære.

Kurset d.2.11. og d.3.11. bliver afholdt i København i et studie, der hedder Yoga Amager.

 

🎶 DU FÅR 🎶

* Introduktion til mange forskellige lydhealing instrumenter såsom syngeskåle, krystalskåle, trommer, vindspil, chimes, naturrangler, strengeinstrumenter og gong.

* Hands-on træning i at spille instrumenterne med lethed og dygtighed.

* Skabelse af en meningsfuld og helbredende lydsession. 1:1 og grupper.

* Du forkæles med en lydhealing af mig om lørdagen, så du på din egen krop kan mærke, hvad du skal lære at give videre.

* Selvopdagelse og styrkelse af din indre lydhealer. Jeg hjælper dig med at finde din egen spillestil.

* Interaktion og deling med ligesindede deltagere.

* En nærende og støttende atmosfære.

Lydhealings kurset er for alle. Ingen forudgående kendskab til lydhealing er nødvendig.

 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til to uforglemmelige dage i lydenes univers 🎶

 

DER ER BRUG FOR FLERE LYDHEALERE 

Lige siden jeg startede med at give lydhealing til grupper og 1:1 har jeg mærket at interessen for lydhealing er vokset.

Der er brug for dig. Derfor glæder det mig meget at du gerne vil lære at spille på de instrumneter, man giver lydhealing med.

Lyd kan kombineres med mange ting. Eksempelvis yin yoga, restorativ yoga, massage, healing, dans og meget andet. Jeg har stor erfaring med at kombinere lydhealing med ovenstående. Derfor vil du på kurset blive inspireret til, hvordan du kan bruge lyd til det, du allerede laver eller gerne vil igang med.

OM KURSUS STEDERNE

Lørdag d.15.6. og søndag d.16.6. (begge dage fra kl. 11-18)
Lygtevej 5 ved Præstø
Her bor Lasse med sin familie og han har renoveret en lade som vi er så heldige at få lov til at fylde op med skønne instrumenter når vi mødes i juni. Der er en hyggelig gårdsplads og en stor have hvor vi kan holde vores pauser og forhåbentlig nyde et par solstråler. Hvis vejret tillader det, skal vi spille udenfor.

Sov hjemme eller book overnatning via Airbnb – eller sov i telt i baghaven.

Lørdag d.2.11. og søndag d.3.11 (begge dage fra kl. 11-18)
Yoga Amager, København
Denne weekend afholdes lydhealingskurset i København i det skønneste lokale hos Yoga Amager, hvor jeg har holdt et par events. Der er god plads til at vi kan dykke ned i alle instrumenternes forskellige klange og der er måtter, tæpper, pøller osv.

 

=

Pris


2799 kr.
(kan betales over 3 rater á 933 kr.)

Der vil være snacks, te og kaffe. Medbring din egen frokost lørdag og søndag. Det er muligt at opbevare din mad i et køleskab.

Tilmeldingen er bindende. Hvis du bliver forhindret i at komme, er du velkommen til at sælge din plads videre til en anden. Giv mig blot besked.

Hvis kurset – mod forventnng – sku blive aflyst af mig, får du naturligvis din betaling retur.

“Tak for god undervisning og for dit blide væsen. Du er god til at forklare, så jeg forstår det og du giver mig selvtillid, så jeg tør at springe ud i det og spille på instrumenterne.”

– Mette

Jeg føler mig meget klar til at arbejde med lydhealing efter dit 2 dages kursus. Tak!”

– Christina

MØD DIN UNDERVISER

Lydhealing fandt mig på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg havde ekstra meget brug for ro i mit sind.

 

Jeg hedder Tina-Marie og min største passion er lydhealing. Når jeg giver lydhealing, fyldes min krop med taknemmelighed, hver gang jeg mærker roen sprede sig i rummet, imens jeg spiller på instrumenterne.

De positive effekter er mange – mindsker bl.a. stress, hvilket mange (desværre) er ramt af. Jeg vil gerne være med til, at flere kan få glæde af de positve effekter af lydhealing.

Derfor er jeg begyndt at undervise andre, så de også kan hjæpe vores medmennesker med at finde roen.

Min måde at spille på er meget blid, kærlig og intuitiv. Jeg lader mit hjerte guide mig, så du får den støtte, du har brug for.

Hver person har deres helt egen personlige oplevelse under en lydhealing, men én ting er sikkert.. de får lige præcis den støtte, de har brug for i det øjeblik, de lytter til tonerne.

Kh. Tina Marie

 

 

Skal du med på lydhealings kursus?

Har du spørgsmål, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig.
Mail: info@lydhealing-tinamarie.dk