EJER AF LYDHEALING-TINAMARIE

Hej, mit navn er Tina Marie

En af de positive effekter ved lydhealing er, at nervesystemet beroliges. Der kommer ro på krop og sind.

Denne effekt mærkede jeg på min egen krop, da jeg i Indien for ca. 8 år siden fik min første lydhealing. Det var en fantastisk oplevelse, som jeg aldrig glemmer og jeg er meget taknemmelig over, at lydhealing fandt mig på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg havde brug for at geare helt ned og skifte retning, da jeg var meget stresset.

Nogle dage efter forlod jeg det projekt, som stressede mig, for at passe på mig selv og med mig i min kuffert havde jeg en smuk syngeskål, som jeg havde købt på et marked. Lydhealing blev hurtigt min store passion og jeg glædes over, at jeg nu på 6. år kan hjælpe mine medmennesker med at føle sig hele, mere centrerede og rolige.

1000 tak fordi du har lyst til at være en del af mit spændende lydhealings univers. Du er altid meget velkommen.

 

 

 

 

 

Tak for fantastisk lydhealing. Jeg faldt så skønt i søvn og sov så tungt, at jeg næsten var ved at komme for sent ud af døren morgenen efter.

– Thue

Jeg har lyttet til Tina Maries online lydhealinger hver aften inden sengetid de sidste par måneder. Det hjælper mig til at falde til ro. Det er første gang i lang tid at jeg har kunne falde i søvn uden tankemylder.

– Louise

Tak for at for mig til at føle mig velkommen i dit hjem og tak for alt du gjorde. Jeg er stadig blæst helt omkuld over den fantastiske lydhealing.

– Randi

ER DU KLAR TIL AT TAGE PÅ LYDEVENTYR MED MIG?

Jeg glæder mig meget til at dele mit spændende lydhealing univers med dig.